SS môžu požiadať o dotáciu na zlepšenie vybavenia svojej jedálne

Ministerstvo školstva vyčlení školám 750-tisíc eur na nákup zariadenia pre školské jedálne. Zriaďovatelia základných a strených škôl môžu ministerstvo požiadať o dotáciu v sume až päťtisíc eur, vďaka ktorej budú môcť získať pre stravovanie žiakov lepšie vybavenie.

Cieľom je zlepšenie vybavenia školských jedální v základných a stredných školách formou nákupu (napr. konvektomat, umývačka riadu, chladnička, chladiaci box, varný kotol, profesionálny robot, teplovzdušná rúra, ohrevný pult, profesionálna škrabka na zemiaky, digestor, a pod.). Lepšie vybavenie jedální pomôže školám zabezpečiť kvalitnejšie a zdravšie stravovanie pre žiakov.

Žiadateľ, v zmysle nižšie zverejneného oznámenia, predkladá žiadosť (ako pomôcka je zverejnený vzor vyplnenej žiadosti), pričom konečný termín na ich predloženie podľa zverejnených požiadaviek je 03. 11. 2020 a prílohy č. 1 a 2. Prílohu č. 2 je možné zaslať dodatočne, najneskôr do 30. 11. 2020.

Všetky potrebné inofmrácie sú zverejnené tu: https://www.minedu.sk/dotacie-msvvas-sr-na-zlepsenie-vybavenia-skolskej-jedalne-v-zakladnych-a-strednych-skolach-20-10-2020/

zdroj: minedu.sk, foto: freepik

-io-

Ďakujem Prešov!


Stránka bude pre mobilné zariadenia dostupná v najbližsích okamihoch.