REKONŠTRUKCIE SŠ PSK - ČASŤ 2.: SOŠ služieb Majstra Pavla Levoča

Rekonštrukcia SOŠ služieb Majstra Pavla v Levoči je ukončená. Modernizácia priestorov prebiehala v dvoch budovách.

Na Kukučínovej ulici, kde sa nachádzajú priestory pre odborný výcvik odboru cukrár: vymenili sa sociálne zariadenia a sprchy pre žiakov, tiež osvetlenie, dlažby a obkladačky, urobila sa nová elektroinštalácia, celá budova bola odizolovaná proti vlhkosti, opravila a vymaľovala sa fasáda a v rámci podmienok bezbariérovosti priestorov bol osadený v átriu budovy výťah. Pred vstupom do budovy sa osadila rampa a zdvíhacia plošina pre imobilných občanov, taktiež na prízemí bolo osadené WC pre imobilných občanov.

Na Popradskej ceste, kde sa nachádzajú priestory pre odborný výcvik odboru autoopravár-mechanik:
- vymenila sa celá sanita

- urobili sa dlažby a obklady, nájazdová rampa a WC pre imobilných

- v celej budove sa vymenili staré drevené okná

- osadili sa nové rolovacie brány v dielni pre autopravára

- celá budova sa vymaľovala

V súčasnosti prebieha proces výberu dodávateľa na dodanie nového vybavenia do dielní autoopravár-mechanik. Koncom tohto roka je v skole plánovaná aj rekonštrukcia kotolne.

Stredná odborná škola služieb Majstra Pavla v Levoči prešla počas  svojej 65 ročnej existencie zložitým vývojom. Postupne sa vypracovala na regionálnu odbornú školu so zameraním na oblasť služieb, ekonomiky, podnikania, strojárstva, dopravy a potravinárstva. Táto pestrá paleta odborov umožňuje žiakom získať vzdelanie od nižšieho stredného odborného, cez stredné odborné až po úplné stredné odborné vzdelanie.  Škola je zapojená do duálneho vzdelávania - je partnerom národného projektu "Duálne vzdelávanie a zvýšenie atraktivity a kvality OVP"  a do tvorby podnikateľských plánov.

foto: freepik, SOŠ služieb Majstra Pavla Levoča

-io-


 

Ďakujem Prešov!


Stránka bude pre mobilné zariadenia dostupná v najbližsích okamihoch.