Finančno-vedomostná súťaž pre stredné školy

Nadácia PARTNERS organizuje pre stredné školy a osemročné gymnázií v poradí 9. ročník súťaže Finančná olympiáda.  Od novembra tohto roku, do apríla budúceho roku, budú môcť v troch kolách súťažiť študenti a školy o zaujímavé ceny. Aktuálny ročník začal 2. novembra.

Finančná olympiáda ponúka stredoškolákom možnosť otestovať a porovnať si úroveň svojej finančnej gramotnosti a zároveň získať atraktívne výhry pre seba, svojho pedagóga i školu. Do olympiády sa môže zapojiť každý študent strednej školy a príslušného ročníka 8-ročného gymnázia na území SR. Každý študent, ktorý vyplní registračný formulár po ukončení I. kola online testu na webovej stránke www.financnaolympiada.sk, bude automaticky i so školou, ktorú navštevuje, zaradený do súťaže.

Časový harmonogram súťaže:

I. otvorené kolo súťaže

– 02. 11. 2020 o 12.00 hod. – 02. 02. 2021 o 23.59 hod.

II. uzavreté kolo súťaže

– 23. 02. 2021 o 00.00 hod. – 06. 04. 2021 o 23.59 hod.

III. finálové kolo súťaže

– koniec mesiaca apríl 2021, presný termín finalistom oznámime prostredníctvom e-mailovej správy.

V prvých dvoch kolách, ktoré prebehnú formou online testu, môžu študenti používať akékoľvek dostupné pomôcky. Vo finálovom kole, ktoré sa organizuje prezenčnou formou, je študent odkázaný už iba na svoje finančné vedomosti. Všetky potrebné informácie sú zverejnené na stránke www.financnaolympiada.sk.

-io-

foto: freepik, Nadácia Partners

 

 

Ďakujem Prešov!


Stránka bude pre mobilné zariadenia dostupná v najbližsích okamihoch.