Brožúra "KamPO základnej?" je na školách!

 

Brožúra KamPO základnej? vyšla pred pár dňami z tlačiarne a zamierila na základné školy, teda k vám, milí budúci stredoškoláci. 

Ku každému z vyše 6 300 deviatakov štátnych, súkromných a cirkevných základných škôl Prešovského kraja, pripravená informovať vás o všetkých župných stredných školách a možnostiach štúdia v školskom roku 2020/2021. Veríme, že sa vám naša brožúra páči a najmä, že uľahčí vaše rozhodnutie, kam po skončení základnej školy.

KamPO základnej? je 188 stranový plnofarebný informačno-študijný materiál monitorujúci odbory, krúžkovú činnosť, tradície či vybavenosť všetkých odborných škôl a gymnázií v zriaďovateľskej pôsobnosti PSK. Doplnený je o ich kontaktné údaje, QR kódy a fotografie učební, žiakov či z exkurzií. Brožúra má pútavé grafické prevedenie, čo z nej v kombinácii s kvalitným informačným obsahom robí ideálneho pomocníka vo výbere strednej školy.

Listujte v nej, hľadajte tú naj strednú pre seba a určite ju posuňte aj svojim priateľom, aby sa mohli taktiež ďalší ľahšie a hlavne správne rozhodnúť KamPO základnej?!

 -io-

Ďakujem Prešov!


Stránka bude pre mobilné zariadenia dostupná v najbližsích okamihoch.